Cazane pe gaz
 Cazane pe lemn
 Radiatoare
 Sisteme Solare
 Ţevi
 Fitinguri
 Ideal Heat
 
 
 

 

Radiatoarele cu placi KORADO sunt corpuri de incalzire sub forma de placi din otel cu circulatie naturala a aerului in jurul suprafetei de radiatie. Sunt fabricate in variante cu una, doua, sau trei placi. Principala suprafata de radiatie este formata dintr-o placa fasonata cu caneluri orizontale şi verticale. Pentru sporirea puterii termice, la unele tipuri de radiatoare, in partea interioara a placii este sudata o suprafata extinsa de radiatie.
Placa este fabricata din doua piese ambutisate din tabla de otel, imbinate prin sudura in puncte, iar pe circumferinta prin sudura in linie continua.

Se foloseşte tabla din otel laminat la rece, cu un continut scazut de carbon, care corespunde clasei FePO1 conform normelor EN 10130 şi EN 10131.
Radiatoarele  sunt destinate montarii in sisteme de incalzire centrala, cu presiunea de lucru maxim permisa de 10 bar, in care se utilizeaza ca agent termic apa sau solutiile apoase cu o temperatura de functionare maxim admisibila de 110 °C. Sunt destinate sistemelor de incalzire monotubulare sau bitubulare, cu circuit fortat sau gravitational. Continutul scazut de apa din radiator permite o reactie flexibila a sistemului de incalzire la necesarul de caldura din incaperea incalzita, precum şi o termoreglare eficienta.

 

Radiatoare din tabla KORADO

RADIK_EN

Radiatoare din tablă DUNAFER

Materia primă
Corpul radiatorului se confecţionează din tablă de oţel superior de 1,25 mm, ambutisată la rece.

Mediul de ncălzire
Temperatura maximă de funcţionare 110C.

Presiunea maximă de lucru: 10 bari
Suprafaţă
După degresare şi fosfatare, radiatoarele sunt grunduite prin imersare şi acoperite n mediu electrostatic cu pulbere de lac de rezistenţă mare, ars la 200C.
Garanţie
Fabricantul asigură 5 ani garanţie pentru radiatoarele DUNAFERR LUX-N, n cazul respectării condiţiilor prevăzute n Normele de exploatare şi certificatul de garanţie.
Garanţie
Fabricantul dispune de Sisteme de management a calităţii (ISO 9001) şi Sisteme de management a mediului (ISO 140001) atestate.
Aceste normative garantează siguranţa proceselor de proiectare, fabricare şi livrare al produsului, precum şi validarea punctelor de vedere a protecţiei mediului.