Scurt istoric al marcii WESTEN

īn 1925, familia Westen, din Austria, a construit īn Bassano del Grappa (Italia) prima fabrica de produse emailate sub numele de SMV (Smalteria e Metallurgica Veneta). Principalele produse confectionate de companie īn perioada 1925 -1950 au fost articolele emailate, cazile de baie si radiatoarele de otel.

īn perioada 1950 -1965, fabrica a īnceput productia de aragaze, echipamente sanitare si boilere electrice, ajungānd astfel la o suprafata neta de productie de 54.000 metri patrati.

īn anul 1977, fabrica a intrat īn proprietatea Zanussi si a devenit centrul Grupului pentru productia sistemelor de īncalzire si sanitare: centrale termice pe baza de gaz, radiatoare de otel, īncalzitoare de apa si cazi de baie.

īn 1984, Ocean Idroclima S.p.A. preia de la Zanussi fabrica din Bassano si īncepe exportul produselor īn īntreaga lume.

īn februarie 1999, Baxi Group Ltd. din Marea Britanie achizitioneaza Ocean Idroclima S.p.A.. Aducānd īn noua companie o tehnologie avansata si mai ales experienta britanica, Baxi a demarat, alaturi de gama aflata īn productie de mai bine de 75 de ani, productia noii serii de centrale termice pe baza de gaz, ajungānd astfel sa ofere partenerilor sai produse inovative de īnalta eficienta.

Gama de produse:

Westen Pulsar Westen Quasar Westen Star Digit
     
Descarca prospect... Descarca prospect... Descarca prospect...

 

 

<< Inapoi

 

     

           

   Casa si gradina    ClickLink.ro