Beretta - centrale termice, este marca inregistrata a grupului Riello – Italia, acesta fiind numarul 1 in Italia in domeniul centralelor termice murale - incluzand toate marcile sale, cu o cota de piata de 20%.

  La nivel european, grupul Riello se afla printre primii 5 producatori de centrale termice, iar din 2002 grupul este prezent pe piata din Romania prin firma Riello Ro, cifra de afaceri a acesteia depasind anul trecut 3, 5 mil Euro.

  Compania RIELLO a aniversat de curand 80 de ani de la infiintare.

Prin dezvoltarea continua a tehnologiei folosite si prin crearea unei retele de service competitive, compania a inregistrat o crestere continua devenind lider mondial in productia de arzatoare si liderul italian in productia de microcentrale termice.

  Microcentralele Beretta, cea mai cunoscuta marca a grupului Riello, au intrat pe piata romaneasca in 1994, dobandind in tot acest rastimp o buna apreciere din partea clientilor.

 

Gama de centrale:

 

BERETTA IDRABAGNO

CARACTERISTICI FUNCŢIONALE
  Aparatul încălzeşte apa în mod instantaneu, utilizând combustibilul gazos. La deschiderea unui robinet de apă caldă, arzătorul principal se aprinde şi aparatul furnizează imediat apă caldă. Aparatul este prevăzut cu un sistem de modulare continuă a flăcării care permite menţinerea constantă a temperaturii apei, chiar şi la varierea debitului de apă solicitat, realizând astfel o optimizare a consumului de gaz.
CARACTERISTICI TEHNICE    detalii...
♦ Schimbător de căldură din cupru, fabricat prin lipire cu alamă, cu strat anti-coroziv
♦ Termocuplu de siguranţă integrat pentru verificarea flăcării de veche şi a flă¬cării arzătorului principal
♦ Termostat de fum pentru supravegherea evacuării corecte a gazelor de ardere
♦ Aprindere piezoelectrică

♦ Arzător multigaz fabricat din oţel special
♦ Funcţie de economisire a gazului: reglaj proporţional debit de apă/temperatură

Funcţia economizor
Cu ajutorul funcţiei de economisire a gazului, consumul se poate reduce aproa¬pe la jumătate şi împreună cu acesta se reduce şi temperatura apei livrate. Rotind selectorul până la semnul flăcării mici, se poate reduce puterea termică la minim, în cazul în care nevoile de utilizare sunt mai reduse (temperatură sau debite de utilizare reduse, de exemplu în perioada de vară).

 

  BERETTA MINUTE DIGIT
 

  Gama Mynute este alcătuita din 4 versiuni:
2 centrale termice combinate de 24 kW: una cu cameră
deschisă (CAI] şi una cu camera închisă;
2 centrale termice combinate de 28 kW: una cu cameră
deschisă (CAI] şi una cu cameră închisă;
  Aceste centrale termice reprezintă rezultatele unui progres
continuu al companiei noastre în ceea ce priveşte
funcţionalitatea, performanţa, modul facil de instalare şi
Un nume de tradiţie pentru Beretta, Mynute este sinonim cu
fiabilitatea, simplitatea şi siguranţa, bazându-se pe cele mai
noi soluţii tehnologice.
  Gama Mynute este răspunsul la toate soluţiile clasice în
domeniu.

 

 

 

 

   

Vezi detalii...

  BERETTA SUPER EXCLUSIVE MIX EV

  Gama de centrale termice Super Exclusive a fost realizată pe baza conceptului de proiectare a produselor la cel mai înalt nivel. în afară de aceasta, Super Exclusive MIX EV extinde calitatea caracteristică gamei de produse şi a tehnologiei de vârf, care rezultă din experienţa dobândită în decursul dezvoltării produselor Beretta:
> Sistem MIX aer/gaz, care furnizează amestecul corespunzător de aer şi gaz, pentru o combustie perfectă.
> Cele două funcţiuni noi, încorporate în panoul de comandă, AQUADIRECT şi AQUACONSTANT, care corelează permanent funcţionarea centralei termice cu factorii climatici.
  Centralele termice Super Exclusive MIX EV sunt disponibile cu puteri de 26, 30 şi respectiv 35 kW, au camera de combustie închisă şi sunt în variantă combi (încălzire + apă caldă menajeră), pot funcţiona atât cu gaz metan cât şi cu GPL.

Dimensiunile coincid cu cele ale centralei termice convenţionale, însă oferă o putere mai mare, o cantitate mai mare de apă caldă, în condiţiile unui consum mai mic de energie şi a unei stabilităţi mai mari a temperaturii.

   

Vezi detalii...

Telecomanda RC05 face posibilă comanda completă de la distanţă a centralei termice şi adăugarea unor funcţii suplimentare la cele existente; senzorul exterior face posibil reglajul prin urmărirea factorilor climatici, prin aceasta reducându-se variaţiile bruşte de temperatură în vederea asigurării unei temperaturi mai plăcute a mediului ambiant.
   
   

 

inapoi...

     

           

   Casa si gradina    ClickLink.ro