Cazane pe gaz
 Cazane pe lemn
 Radiatoare
 Sisteme Solare
 Ţevi
 Fitinguri
 Ideal Heat
 
 
 

Cazane pe gaz Termet – Cele mai compacte microcentrale de pe piata

Compania TERMET S.A. este continuatoarea traditiei vechi de peste 100 de ani a productiei de ceasuri Gustaw Becker. Firma si-a inceput activitatea in 1945 ca producator de ceasuri de perete, ceasuri pentru hornuri si ceasuri pentru caile ferate.
Anul 1956 este un an crucial in istoria companiei, fiind anul producerii primelor preparatoare instant de apă caldă menajeră. In timp, gama de produse a fost extinsa cu arzatoare pentru GPL, sobe pe combustibil lichid, temporizatoare pentru masini de spalat, termostate, hidrostate si centrale pe gaz (primele modele construite in 1974).
Calitatea, siguranta si functionalitatea produselor TERMET sunt confirmate de de numeroasele certificate nationale si internationale, produsele TERMET regasindu-se pe pietele din Europa, Asia si America.
Detalii…

Gama de produse:

Centrale de perete, pe gaz, Minimax Dynamic 24 si 29 kw

Instanturi cu functionare pe gaz, pentru preparare apa calda menajera.
G-19-01 - aprindere piezoelectrica. 4,8-19,2 kW
G-19-02 - aprindere electronica. 4,8-19,2 kW

Catalog produse Termet (EN)_tq0u1y

Pliant centrala MAXITERM_sciwog 

Pliant centrala MINIMAX DYNAMIC_sk5rs6

 

Cazane pe gaz BAXI

Istoria Baxi incepe modest in 1866, in Marea Britanie cand fierarul Richard Baxendale a pus bazele unei mici afaceri proprii. Pentru mai mult de jumatate de secol, compania a evoluat, ajungand ca in anul 1935 sa lanseze primul produs sub numele Baxi – un sistem controlabil de ventilatie in pardoseala. 

In 1963, Baxi a dezvoltat tehnologia de incalzire centrala cu aer pe baza de gaz, iar in 1965 lanseaza cel mai celebru produs al sau – boilerul ergonomic cu gaz Bermuda, ale carui variante modernizate se afla inca in portofoliul companiei. Produsul este apreciat si indragit de foarte multi consumatori, in special in Anglia.
In anii ’80, Baxi a continuat sa se dezvolte si sa inoveze. Incepand cu anii ’90, compania a demarat o serie de achizitii a unor firme.....

detalii....

 

 

Cazane pe gaz WESTEN

Scurt istoric al marcii WESTEN

în 1925, familia Westen, din Austria, a construit în Bassano del Grappa (Italia) prima fabrica de produse emailate sub numele de SMV (Smalteria e Metallurgica Veneta). Principalele produse confectionate de companie în perioada 1925 -1950 au fost articolele emailate, cazile de baie si radiatoarele de otel.

în perioada 1950 -1965, fabrica a început productia de aragaze, echipamente sanitare si boilere electrice, ajungând astfel la o suprafata neta de productie de 54.000 metri patrati.

în anul 1977, fabrica a intrat în proprietatea Zanussi si a devenit centrul Grupului pentru productia sistemelor de încalzire si.......

detalii....

Cazane pe gaz BERETTA

Beretta - centrale termice, este marca inregistrata a grupului Riello – Italia, acesta fiind numarul 1 in Italia in domeniul centralelor termice murale - incluzand toate marcile sale, cu o cota de piata de 20%. La nivel european, grupul Riello se afla printre primii 5 producatori de centrale termice, iar din 2002 grupul este prezent pe piata din Romania prin firma Riello Ro, cifra de afaceri a acesteia depasind anul trecut 3, 5 mil Euro.

Compania RIELLO a aniversat de curand 80 de ani de la infiintare. Prin dezvoltarea continua a tehnologiei folosite si prin crearea unei retele de service competitive, compania a inregistrat o crestere continua devenind lider mondial in productia de arzatoare si liderul italian in productia de microcentrale termice...

detalii....

Cazane pe gaz MOTAN

Firma KÖBER SRL, producător de vopsele de talie naţională a înfiinţat în anul 2002 o divizie de centrale termice. În scurt timp, produsele acesteia, centralele termice Motan, şi-au câştigat un bun renume pe piaţa Românească, saturată cu oferte ale diferiţilor importatori, fiind primele modele de asemenea instalaţii fabricate în România. Toate modelele de centrale casnice murale produse de KÖBER SRL Turtureşti sucursala VADURI oferă confort, siguranţă şi fiabilitate la preţuri atractive. În proiectarea centralelor s-au utilizat instrumente software profesionale. Capacităţile de producţie din cadrul fabricii cuprind maşini automate de debitat şi ştanţat, linii de asamblare moderne şi standuri de testare complet automate...

 

detalii....

Cazane pe gaz FÉG

In decursul decenilor trecute in peste 1 million de locuinte s-au utilizat si se utilizeaza si in prezent aparate cu functionare cu combustibil gazos tip "FEG". In aceasta pagina web destinat cunoasterii gamei foarte largi de produse, sunt prezentate elementele cele mai importante ale sistemelor de incalzire si preparare a apei calde de consum adica cazanul si incalzitorul instantaneu de apa...

 
detalii....