north star.jpg

North  Star  ®
Working in Partnership With You
De ce North Star?
Apa este cel mai pretios element din viata de zi cu zi. Folosim apa pentru baut, spalat, baie, gatit,   sistemul de incalzire centrala,boilere, masina de spalat vase, masina de spalat rufe sau alte aplicatii, toate au nevoie de cea mai buna apa pentru a functiona eficient fara a se bloca sau intrerupe. Din acest motiv ai nevoie de un dedurizator de apa de inalta calitate care iti ofera apa dedurizata cu un consum redus de sare lucrand automat si eficient. Dedurizatoarele North Star au fost alegerea profesionala incepand cu 1925. North Star fabrica 95% din partile componente ale dedurizatorului de apa, inclusiv tancul de sare, tancul cu minerale, valvele si sistemele de comanda.

Ei au certificare ISO 9001-2000 pentru a dovedi nivelul inalt al calitatii. Ei sunt cei mai mari producatori din lume a sistemelor de tratare a apei pentru locuinte.
Dedurizatorul North Star este conceput si construit dintr-un numar mult mai mic de piese componente ca celelalte echipamente de acest gen si fara parti metalice care ar putea rugini sau coroda. North Star foloseste o filtarare si un control asistat de microprocesor si afisaj pe display electronic pentru a furniza in continuu apa dedurizata. In pretul de vanzare include si costurile PIF.(punere  in functiune gratuita) Aproape 2 milioane de dedurizatoare sunt folosite in lumea intreaga.
North Star foloseste o rasina speciala cu o durata lunga de viata, pentru o utilizare mai eficienta si un consum mai redus de sare. North Star a fost primul in metoda regenerarii, in care saramura este introdusa in contra curent pentru a intensifica procesul de regenerare.
Dedurizatorul este usor de montat la reteaua de apa si de intretinuta, fiind livrata intr-o singura cutie, complet asamblata din fabrica.                         

Detalii.....Ecowater North Star...

 

inapoi...

 

 

 

           

   Casa si gradina    ClickLink.ro